✓​ Biobrændsel i høj kvalitet

✓​ Højkvalitetsfoder og kosttilskud

✓​ Fra egen produktion af foder på Mors

Træpiller af høj kvalitet​

Hos Bjerregaard kan vi tilbyde dig et stort udvalg af træpiller af højeste kvalitet. De er alle fremstillet af 100 % træ, og indeholder ingen form for tilsætningsstoffer.

Derfor opnår du det absolut bedste resultat ved køb af disse træpiller, og du vil helt sikkert ikke blive skuffet. Vi sælger naturligvis alle vores træpiller til gode og konkurrencedygtige priser.

Få mest ud af dine træpiller

Det vigtigste, når man køber træpiller, er, at man finder nogle af høj kvalitet, således at brændetiden samt effekten af denne er høj. De skal gerne kunne holde i mange timer, således at du ikke smider flere piller på den samme aften.

Derfor kan vi glæde dig med at tilbyde de bedste piller på markedet. Fremstillet af 100 % træ fra savsmuld, som har været under stort tryk, så opnår du det bedste resultat, da træets naturlige bindemiddel, lignin, frigives, og der fremstilles en meget stabil træpille, som har en høj brændeværdi.

Træpillerne har en varmeværdi på mellem 4,9 og 5,4 kWh (1 ton piller af træ yder altså ca. den samme energi, som 500 L olie gør).

Du kan også læse meget mere om biobrændsel ved at klikke på:

Vi vægter også kundeservice særdeles højt hos Bjerregaard, og derfor kan vi rådgive og vejlede dig omkring alt indenfor biobrændsel.

Vi har en stor viden omkring området, og skulle du være i tvivl om noget så tøv ikke med at spørge. Der findes ingen dumme spørgsmål her.​

Få et godt tilbud

Leder du efter biobrændsel og træpiller af højeste kvalitet, således at du kan tænde op i pejsen om vinteren? Så er du kommet til det helt rette sted.

Så bor du i Thisted, Skive eller på Mors, så kontakt os i dag på telefon 96 69 20 21. Fortæl os hvad du søger efter, og så finder vi frem til et godt tilbud.​

få et uforpligtende tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 4,9 / 5 stjerner på baggrund af mere end 13 anmeldelser på Facebook

Priser

Hos Bjerregaard Vils har vi en lang række tilbud på træpiller, træbriketter m.m

Bjerregarrd Vils

Vi har åbent mandag - fredag fra kl. 8.00 - 17.00

Kig forbi!

Husk vores selvbetjeningstank har døgnåbent alle dage.​